HŰHA

Megszólalt Nagy László új szerelme, Sónyák Szilvia: videón tálalt ki a vádakról!

Az egykori playmate tisztázta volt kedvese vádjait, aki szerinte csak be akarja feketíteni őt, valamint új szerelméről is beszélt.
  • Szerző: ripost

Napok óta Sónyák Szilvia és Nagy László frissen szárba szökkent szerelmétől hangosak a hírek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egymásra találásuk azért pikáns, mert a kézilabdázó még nem vált el a feleségétől, aki az Instagramról, Szilvia és László közös fotójából tudta meg, hogy vége a házasságuknak.

Sónyák Szilvia tagadja a szexvádakat

Sónyák Szilvia tagadja a szexvádakat
Fotó: TV2

Eközben megjelent a színen Sónyák Szilvia volt kedvese, lányának édesapja, Vermes Krisztián futballista, aki állítja, volt párja erotikus munkákat vállalt itthon és külföldön, és pornófilmben is szerepelt.

Sónyák Szilvia eddig hallgatott, de a Tények Plusz pénteki adásában megtörte a csendet: exkluzív videóban reagált az elmúlt napok eseményeire.

Állítja, a hamis információkat Vermes terjeszti róla, ráadásul már nem az első alkalommal.

„Bíróságra jártunk négy évig, és ő ugyanezt eljátszotta ott is, úgyhogy meg sem lepődtem ezen, hogy ő ezt a fajta kommunikációt választotta. Húszéves voltam, most meg harminchat éves érett anya vagyok és nő, nem gondolom, hogy a szememre lehet hányni, amit csináltam” – mondta el a Tények Pluszban, a playmate múltjára hivatkozva.

A neten keringő, erotika kiállításon készült képről, amelyen Szilvia mellei fedetlenek, ő maga pedig a széttárt lábakkal a bugyijában matat, szintén elmondta a vélt igazságát.

„Nem léptem fel többször, csak playmate-ként ki kellett menni és autogramokat adni. Ennyi. Az, hogy megmutattam a cicimet... Nem tudom máshogy kifejezni, ha elmegyek egy nudista strandra, nem tudom, mennyivel jobb...?! Soha életemben nem szerepeltem pornófilmben és nem is tervezem! Az, hogy a playmate-ség vetkőzéssel jár, az benne van. De azt, hogy erotikus filmekben szerepeltem, cáfolom, mert ilyen nem volt és nem is lesz!”

Vermes Krisztián már nem akart megszólalni az ügyben, annyit mondott csak, hogy aki kíváncsi, az interneten úgyis megtalálhatja a volt kedvese ominózus felvételeit.

A Tények Plusz videóját itt tudod megtekinteni, a riport a videó 52. másodpercétől kezdődik:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?