HŰHA

Sokat tesz teljes felépüléséért, így ünnepelt Boros Lajos

A rádiós állandó kontroll alatt van, de úgy érzi, megveregetheti a saját vállát, amiért idáig eljutott.
  • Szerző: Ripost

Boros Lajos úgy érzi, joggal veregetheti meg a saját vállát annak kapcsán, hogy egy kegyetlenül nehéz időszak után pénteken megünnepelhette a születésnapját. Tavaly öt hétig volt kómában, most elismeri: csoda, hogy életben maradt!A rádiós akaratereje hihetetlen: túl van a lábadozáson, sőt, intenzív mozgásra fogták.

"Lassan már egészségesebb vagyok, mint valaha! Bár voltak pillanatok, amelyeket a kóma „jótékony sötétjében” szerencsére nem érzékeltem, de az orvosok és a családom is csak reménykedtek abban, hogy ünnepelhetjük még együtt a születésnapomat" – mondta a Blikknek Boros Lajos.

"Azóta két szülinapom is van, most a hivatalos anyakönyvi, a hetvenkettedik." Boros hozzátette, eddig alig mozoghatott, szinte az utcai séta is tilos volt, de mostanra ez megfordult, intenzív sportra, gyógytornára fogtak.

"Sokan gratuláltak, én is magamnak, hogy itt vagyok! Pénteken kezdett gyanús lenni, hogy valami készül, Vali egész nap tiramisut készített. Gondoltam, milyen jó, mert mindig megették a vendégek, most jut bőven. A gyerekek amúgy is jönnek hétvégente, de arra nem számítottam, hogy sorban érkeznek a rokonok, a barátok köszönteni, a süti megint túl hamar elfogyott" – mondta Boros.

A kóma, a szívoperáció és a pacemaker-beültetés ellenére a rajongók által csak Lali királynak hívott rádiós a humorát, az életkedvét soha nem vesztette el. Netes rádiójában meglepően hamar dolgozni kezdett, és rengeteg terve, felkérése van.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?