HŰHA

Durván bántották a magyar énekesnőt: Két napig magzatpózban zokogott

Az énekesnő gyerekkora óta küzd mások előítéleteivel, és azzal, hogy egyesek mindenképpen bántani fogják őt, bármit is tesz.
  • Szerző: ripost

Borzalmas bántásokat kellett elviselnie gyermekkorában és az utóbbi időben Singh Vikinek! Az énekesnőt sosem kímélték a gonoszkodók: kislányként a származása és a bőrszíne miatt piszkálták, felnőttként pedig a közösségi oldalaira feltöltött tartalmait vették górcső alá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vikinek időbe telt, míg felül tudott emelkedni a sértéseken, addig azonban rengeteget szenvedett.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Két napig magzatpózban sírtam álomba magam, a párom kétóránként felkelt, hogy megsimogasson. Abba akartam hagyni az éneklést. Úgy éreztem, nem akarok többé dalt énekelni a gyűlölködő embereknek. Egyszerre volt jelen bennem a harag, az önsajnálat, a meg nem értettség fájdalma. Legszívesebben kiordítottam volna a világba, hogy legyen elég, és mindenkinek fel akartam tenni a kérdést, hogy mégis miért gondolják, hogy ennyire lelketlenül viselkedhetnek egymással” – mondta el a Story magazinnak Viki.

Az énekesnőnek végül kitisztult a feje, és rájött, folytatnia kell a karrierjét, a ráébredés óta pedig sokkal jobban érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?