HŰHA

Sejtelmes vallomás: ezért magányos Várkonyi Andrea

Azt állítja, nem ábrándult ki a szerelemből, és lenne is olyan, aki elrabolná a szívét. Teljesen megújult, de társra még nem talált.
  • Szerző: Ripost

A tavasz közeledtével egyre több kirándulós, természettel kapcsolatos fotót oszt meg az Instagram-oldalán Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnő szakítása óta teljesen megújult, rengeteget dolgozik, szabadidejét pedig kislányával tölti. A vele készült interjúkban is rendre arról beszél, mennyire kiegyensúlyozott az élete. Férfiról, kapcsolatról azonban egy szó sem esik a posztjaiban, pedig már elég régóta külön vannak Bochkor Gáborral.Tavaly októberben derült ég­ből villámcsapásként ért mindenkit a bejelentés, hogy az or­szág egyik leghíresebb párosa, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 együtt töltött év után szakított. Az okokról először nem beszéltek a felek, de később kiderült, hogy Andrea kezdeményezte az elválást, mert benne változott meg valami. Illetve sok minden.

Tavaly tavasszal elvesztette szeretett nővérét, aki mindössze 48 éves volt. A gyász olyan mély fájdalommal járt, hogy Andrea úgy érezte, rendet kell tennie a lelkében. A „nagytakarításnak” aztán az lett a vége, hogy szakított Gáborral, otthagyta a TV2-es munkáját és a menedzsmentjével is megszüntette az együttműködést. Tiszta lappal akart új életet kezdeni, és a jelek szerint nem jár rossz úton. Új szerelemről azonban nem tudni. Pedig lenne jelentkező, aki elrabolná a szívét.

"Tényleg kaptam februárban egy szerelmes üzenetet, a kocsimra rajzolt valaki egy szívecskét. De meg kell mondjam, ennél tovább nem jutottunk a történetben, azóta sem tudom, hogy ki lehetett az, nem is kutattam a kilétét. Nagyon jól érzem magam most így, ahogy vagyok. Kapcsolat nélkül. Furcsa még számomra is, hiszen fiatal felnőtt korom óta kapcsolatban éltem, ez adott biztonságot. Mára sokat változtam, most már képes vagyok állandó társ nélkül megtalálni a helyem a világban.

Nem azt mondom, hogy kiábrándultam a szerelemből, mert erről szó sincs, hiszek benne, és biztosan egyszer az én életembe is újra beköszönt, de egy jó darabig kapcsolat nélkül szeretnék még lenni, most mindennél többet ér a lelki nyugalmam. Még nem dolgoztam fel az elmúlt időszakot, a hosszú kapcsolatomat és a szakítást sem"

– mondta a Borsnak Andrea, aki minden nehézség ellenére számtalan szép emléket őriz Bochkor Gáborral való kapcsolatából, amelynek gyümölcse, Nóri a legnagyobb boldogság az életükben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?