HŰHA

Sebestyén Balázs keményen kiosztotta Berki Krisztiánt

A mûsorvezető szerint egy ekkora ember nem lehet gyáva.
  • Szerző: Ripost

Durván beszólt Sebestyén Balázs Berki Krisztiánnak, az Édes Élet sztárja ugyanis a napokban  olyan videót tett ki, amelyen valaki az M7-es autópályán durván átlépi a megengedett sebességhatárt.

Többen úgy gondolják, a száguldozó sofőr Berki lehetett, ő viszont a %%-nak korábban határozottan cáfolta ezt.   

Senki nem állította, hogy én vezettem a videó készítése pillanatában, de még csak azt sem, hogy jelen voltam.

Fogalmam sincs, miért következtet bárki arra, hogy ilyen módon tenném kockára az életemet."

Ugyanakkor hétfőn a Morning Show-ban Balázs kiakadt Berki Krisztiánra, és teljesen más szemszögből közelítette meg a kérdéskört.

A műsorvezető szerint teljesen mindegy, hogy Berki vezetett vagy nem, hiszen a bejegyzéseivel negatív vagy pozitív példát üzen a követőinek. Ebben az esetben ő az előbbire célzott, sőt azt is kiemelte, nem tudja, mit szólna Berki, ha gyerekek csak azért, mert őt akarják utánozni, hasonló módon viselkednének és balesetet szenvednének vagy okoznának.

Balázs elmondta, a napokban többször is próbálták elérni a milliomost, ő viszont nem veszi fel a telefont és nem reagál az üzenetekre. A műsorvezető véleménye szerint egy ekkora ember nem lehet gyáva, Berki Krisztiánnak pedig vállalnia kellene tette következményeit legalább annyira, hogy felvegye a telefont az érdeklődőknek.

Berki Krisztián ugyanakkor a %%-nak megígérte, hamarosan kiderül, mi volt a célja az újabb botrány gerjesztésével, hiszen ő semmit nem csinál ok nélkül.

És ezeket olvastad már?