HŰHA

Táskában hozták a pénzt: tízmillió forintot osztott ki Norbi

Az üzletember két hónappal ezelőtt hirdette meg a Nagy Fogyókúraversenyt, most fejenként százezer forintot osztott ki a legjobban teljesítők közül.
  • Szerző:

Gerincműtétje után először jelent meg a nyilvánosság előtt Schobert Norbert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzletember a napokban egy súlyos beavatkozáson esett át, de ez sem tántoríthatta el attól, hogy részt vegyen az általa két hónappal ezelőtt elindított Nagy Fogyókúraverseny eredményhirdetésén.

Fotó: Markovics Gábor

Az eseményen olyasmit tett, amire eddig nem volt példa a magyar közéletben: közel tízmillió forintot osztott szét azok között, akik arányaiban a legtöbbet fogytak. Az összeget egy biztonsági cég munkatársa hozta egy táskában, a fejenként százezer forintot pedig az a száz ember kapta, akik beneveztek a versenyre, és arányaiban a legtöbbet fogytak.

Fotó: Markovics Gábor

Az eseményen Norbi bemutatta vadonatúj könyvét, ami a Fogyni bárki tud nevet viseli, és a ketogén diéta alapelveit követi.

„Amikor megírtam ezt a könyvet és kihoztam keto termékeket, versenyt hirdettem, amire rengetegen jelentkeztek. A boltjaink voltak a mérési pontok, így tudtunk hiteles eredményt kapni a fogyásokról. A módszer működik, a jelentkezők 25%-a végig kitartott. 2200 ember összesen 3,2 tonnát fogyott, és úgy gondolom, ezeknél a számoknál jobban semmi nem bizonyítja a sikert” – mondta el a -nak Norbi. Az üzletember a feleségével, Rubint Rékával személyesen adta át a pénznyereményeket, jóllehet, néhány napja komoly gerincműtéten esett át egy három évtizeddel ezelőtti baleset miatt.

„Köszönöm, nagyon jól érzem magam! Az elmúlt harminc évben soha nem voltam ilyen jól fizikailag. Elmúltak a fájdalmaim, nem kell már gyógyszereket szednem, és a sport is visszatért az életembe: minden nap edzek” – mondta el boldogan Norbi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?