HŰHA

Sármos férfiak akarták elcsábítani a buliban Kiszel Tündét!

A dekoratív médiaszemélyiség egy fergeteges szilveszteri partin köszöntötte az újévet! Tünde nagyon jól nézett ki, ezt bizony a férfiak is észrevették!
  • Szerző: O.L.

Családja és barátai társaságában búcsúztatta az óévet Kiszel Tünde egy patinás, belvárosi szállodában. A dekoratív médiaszemélyiség nagyon jól érezte magát a partin, sok rajongójának okozott örömet jelenlétével. A férfiak is felfigyeltek a partin a csinos édesanyára.

"Rengetegen odajöttek hozzám szelfizni, naptárat is sokan vettek, és rengeteg emberrel koccintottam újév alkalmából. Minden évben ebben a gyönyörű szállodában töltjük a szilvesztert, idén is hatalmas élmény volt. Ízletes ételeket ettünk, és nagyon finom pezsgőt ittunk" - mondta boldogan Tünde, aki bombaformában van. Elképesztően állt rajta a szilveszteri estélyi ruha!

"Sokan megdicsérték a ruhám, több sármos fiatalember bókolt, udvarolt nekem, ami nagyon jólesett. Egy nőnek mindig tetszik, ha el akarják csábítani. De mindennek megvan a maga helye és ideje. Ez most az ünneplésé volt. Ez az év is igazán jól indult" - mondta a %RIPOST%-nak a naptárdíva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
És ezeket olvastad már?