HŰHA

Saját marihuánamárkát dobott piacra a színész

Charlie Sheen nem hazudtolta meg magát, betört a kannabiszpiacra.
  • Szerző: Ripost

Saját kannabiszos elektromos cigarettát dobott piacra Charlie Sheen, amelynek szolidan a SHEENIUS nevet adta (ez egy szóvicc lenne, a neve és a genius szó összevonásából). Különböző ízesítésekkel is készült, amelyek olyan névre hallgatnak majd, mint a MaliBlu álom vagy a Nagymama parfümje.

A színész ironikusnak nevezte, hogy éppen most vág bele a drogbizniszbe, miután ő már leszokott a szerekről - egy éve elméletileg tiszta.

Az üzletet egy véletlennek köszönheti. Egyik barátja árulta el neki, hogy a tudta nélkül kannabiszfajtát neveztek el róla. Ami nem meglepő azok után, hány drogos botrányt kavart... Miután azonban rájött, hogy mekkora hírneve van ebben az iparágban is, úgy gondolta, legalább hasznot húz belőle.

"Elegem van abból, hogy úgy tegyek, mintha nem lennék különleges. Belefáradtam a tettetésbe, mert én egy kib*tt rocksztár vagyok a Marsról" - írta a Sheenius honlapjára.

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja a rákosokra és az epilepsziásokra gondolt első sorban, amikor megalkotta az ízeket. Mint mondta, nekik szeretne ezzel segíteni, hogy jobban tudjanak aludni vagy pedig csökkentsék a fájdalmaikat.

Egy-egy cigit 60-70 dollárért (kb. 17-20 ezer forint) árulnak majd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?