HŰHA

Õrülten jó csaj az RTL-es táncosnő

Egy csodás címlapfotón úgy látszik, kicsattan a boldogságtól a Szombat Esti Lázból ismert táncos. Molnár Andrea annyira szép a képen, hogy az embernek kedve támad mellé kucorodni.
címkék:
  • Szerző: K.R.

A Balaton Soundon már bemelegített, de Molnár Andrea számára még csak most kezdődik a nyár. Eddig nagyon elfoglalt volt, egy hónapja államvizsgázott. Méghozzá újra! A szuperszexi táncművészről csak kevesen tudják, hogy új diplomája már a harmadik a sorban és emellett  ugyanennyi nyelvvizsgával is rendelkezik.

Magánéletével kapcsolatban csak annyit árult el, hogy most boldog. Bizonyára ez a boldogság látszik azon a képen is, melyhez a Nők Lapja felkérésére állt modellt.

 

#InstaSize #nőklapja #interjú #molnarandi #stég #nyár #summertime #covergirl p>Posted by Andrea Molnar official on 2015. július 14.

A családalapítás viszont még a nagy boldogság ellenére sincs tervben nála. Az örökmozgó lány nyáron sem áll le a munkákkal, folyamatosan haknizik, műsort vezet különféle rendezvényeken, táncpróbái vannak és tanít.

Szeptembertől pedig lehetséges, hogy a tavalyi "Celeb vagyok..." után újra a képernyőn lesz látható. Reméljük addig lesz bőven ideje arra, hogy ilyen elragadó képeket töltsön fel magáról facebook-oldalára...

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?