HŰHA

50 évesen 20 éves testben él a magyar híresség: eszméletlen idomok

Rippel Feri gyakorlatilag a természet törvényeinek élő meghazudtolása, hiszen 50 éves lélekkel él egy 20 éves testben. Az artista nem fél az öregedéstől, mivel semmi köze hozzá...
  • Szerző: Buster

Rippel Feri a napokban ünnepelte 50. születésnapját, ami valóban nem azért hihetetlen, mert udvariaskodni szeretnénk. A világhírű artista három éve érte el azt a célt, amit kitűzött maga elé, vagyis, hogy a testzsírszázaléka gyakorlatilag zéró legyen. Ennek köszönhetően boldogan fogadta a tényt, hogy fél évszázad telt el a születése óta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rippel Feri 50 éves lett

Igen, az ott egy ötven éves férfi teste (Fotó: Ripost)

„Nagyon jól éltem meg, hogy ötven lettem, hiszen a testem tökéletesen működik. tulajdonképpen jobb állapotban van, mint húszéves koromban volt. Ennek köszönhetően a lelkiállapotom kitűnő, élvezem az életem minden percét” - kezdte a -nak a félelmetes formában lévő híresség, akin semmilyen betegség nem talál fogást, amióta az egészség és testtudatos élet mellett tette le a voksát.

„Nincs okom az idő múlásán gondolkodni vagy keseregni, hiszen kicsit olyan, mintha megállítottam volna. Nem fog rajtam semmilyen betegség, nem fáradok el, és ha valamilyen apró sérülést szenvedek edzés közben, hihetetlenül gyorsan gyógyulok. Ennek köszönhetően pedig tele vagyok önbizalommal” - ecsetelte Rippel Feri, aki különösen örül annak, hogy fivérével újra taníthat és újra színpadra állhatnak.

„Több mint egy éve nem tapsoltak már nekünk, és most végre újra átélhettük a sikert. Egy ultramodern strand megnyitóján voltunk és hihetetlenül élveztük a bemutatót. Közben pedig újra elindult az összes képzésünk, így ismét teljes gőzzel dolgozhatunk. Néha megkérdezik, meddig szeretném ezt csinálni, de nincs a fejemben egy dátum ezzel kapcsolatban. Én úgy hiszem, hogy öregen, ráncosan is csinálni fogom, ha a testem engedi. Márpedig engedni fogja, hiszen cél a száz év!”- mondta az artista.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?