HŰHA

Ricky Martin üzent a magyaroknak!

Idén szeptemberben visszatér a magyar fővárosba Ricky Martin. A Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra Puerto Rico talán leghíresebb szülöttje. Biztosan a már jól ismert énekes-táncos oldalát csillantja meg budapesti koncertjén egy felejthetetlen, valódi latin fiesta keretében.
  • Szerző: Ripost

,, Hello, Magyarok, Ricky Martin vagyok. Szeptember 4-én jövök hozzátok a Budapest Sportarénába."- kezdi videoüzenetét a latin sztár.

,,Gyere el az elképesztő show-ra –kéri Ricky –, ahol nyári hangulat, fantasztikus táncosok, nagyszerű zene és egyedi látvány vár benneteket".

,,Megígérem, hogy teljes erőbedobással játszunk nektek! Találkozzunk az Arénában!" - zárja a videót.

A kis Ricky egy római katolikus otthonban nevelkedett. A zenei tehetséget anyai ágról örökölhette, nagyapja pedig költőként dalírásra inspirálta. Kilenc évesen már belekóstolt a reklámszerepekbe, majd tizenkét évesen a Menudo fiúbanda tagjaként kezdte popénekesi karrierjét. Azóta 70 milliónál is több albuma lelt gazdára, több tucat platinalemezzel büszkélkedhet, valamint számos Grammy-, Latin Grammy-, American Music-, World Music-, Billboard Music-, és MTV Music Video Award tulajdonosa. 

A latin popénekes színészként is dolgozik, többek között a The Assassination of Gianni Versace, az American Crime Story legújabb évadában láthatjuk őt. Közel áll hozzá a jótékonykodás, az UNICEF nagyköveteként 2002-ben megalapította a Ricky Martin Alapítványt és a People For Children nevet viselő alapítványt.

Idén szeptember 4-én a már jól ismert énekes-táncos oldalát csillantja meg budapesti koncertjén.

És ezeket olvastad már?