HŰHA

Részegen késte le a gépét a magyar sztár!

Előző nap egy lagziban volt, reggel a terminálban ébredt, két órával azután, hogy elment a gépe.
  • Szerző: EJ

Kellemetlen helyzetbe került Steiner Kristóf, miután lekéste Tel-Avivba induló járatát,

ugyanis annyira részeg volt, hogy elaludt a budapesti repülőtéren.

A celeb egy barátja esküvőjéről utazott volna vissza Izraelbe, de a buli túl jól sikeredett, alkohol is folyt bőven. Kristófnak ugyan volt annyi lélekjelenléte, hogy időben elinduljon a lagziból a reptérre, de a terminálban már minden ereje elfogyott. Reggel fél kilenckor ébredt fel a budapesti váróban egy padon, két és fél órával azután, hogy a gépe felszállt.

Miután felébredt, még mindig ittas állapotban volt. Új jegyet kellett vennie, ráadásul rádöbbent, hogy aznap már nem jut haza Tel-Avivba. Úrrá lettek rajta az érzelmek, elsírta magát, zsebkendő híján pedig még az orrát is a pulóverébe kellett törölnie.

Végül egy barátja érte ment, az egykori műsorvezető nála aludta ki magát. Filozofikus gondolkodásának hála, végül ebben a szerencsétlen helyzetben is megtalálta a pozitívumot, és tanult az esetből.

Másnapra kapott új jegyet, ráadásul a reptéren  vicces közjáték fogadta: a biztonsági kapunál álló lány megkérdezte, miért van ekkora hatalmas csomagja? Kristóf elmondta, hogy hatalmas leárazás volt a kedvenc boltjában, ezért alaposan bevásárolt Budapesten.

Kiderült, hogy a biztonsági őr szintén vásárlásmániás, ezért néhány perc alatt megtalálták a közös hangot, és Kristófot

végül gond nélkül átengedték a biztonsági kapukon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?