HŰHA

Rengeteget fogytak tavaly a sztárok, összesen 155 kiló mínusz

Mindenképp követendő példa, ha valaki elhatározza, hogy egyszer és mindenkorra megszabadul a súlyfeleslegtől.
  • Szerző: Doris

A összegyűjtötte azokat a magyar hírességeket, akik a legtöbb kilót adták le 2019-ben. Sőt, egy külföldi sikersztorival is készültünk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Király Linda – 30 kg

Király Linda alatt nemrég még 100 kilót mutatott a mérleg, ezért egyértelműen övé a tavalyi év egyik leglátványosabb átalakulása. Az énekesnő körülbelül hét éve küzdött olyan tünetekkel, mint hízás, alvászavar és komoly pajzsmirigy-problémák. Linda önbizalma a padlón volt, amikor egy gyomorszűkítő műtétet követően gyógyszeres kezelésbe és életmódváltásba kezdett, amelynek része a mindennapos edzés. Megérte, Linda ugyanis harminc kilót fogyott fél év alatt, és végre újra szívesen néz a tükörbe.

Goodbye 2019 Hello 2020! ..It’s so crazy to see how far I’ve come this year. This year has been hard.. a rollercoaster ride. It’s been a year of changes, endings, rebuilding, hard work, starting over, pain and letting go... but I am so incredibly grateful for every moment of it! Thank you to everyone who has helped me and stood by me through all of it. I am so blessed to have you in my life! I love you! Happy new year!! Sziasztok!hát Végetért egy év ismét és bar nagyon nehéz volt ez az év tele küzdelmekkel, kemeny munkaval elengedessel, újrakezdésekkel és néha fájdalommal...eszméletlen hálás vagyok minden pillanatért! Nagyon boldog új évet kívánok nektek sok sok boldogságot és sok szeretetett puszi #hello2020 #weightlossjourney #weightlosstransformation #weightloss #fitness #hardwork #blessed #curvy #curvygirl #happynewyear #loveyouall #thankyou #instadaily #beforeandafter #vsg #selflove #selfcare #hormoneimbalance #underactivethyroid #pituitarytumor

Kunovics Katinka – 60 kg

Kunovics Katinkáé az abszolút első díj, ha azt nézzük, ki hány kilótól szabadult meg. A Romantic énekesnője 125 kilóról indult és a felére fogyott. És hogy mi volt a titka? Nos, szinte csak folyékony ételeket evett, kefírt, joghurtot, zöldség-és gyümölcsturmixokat. A fehérjét sajt és sonka formájában vitte be a szervezetébe. Tíz hónap diéta után a teljes ruhatárát le kellett cserélnie, igaz, ezt egy cseppet sem bánta.

A bal oldali kép pontosan 2 évvel ezelőtt készült, amikor a Romantic újra összejött. A jobb oldali pár héttel ezelőtt.... 2 years ago and now... what a different... 😜😜😜

Cseke Katinka – 30 kg

Cseke Katinka még 2018 őszén három hónapig egy indiai gyógynövény-készítmény segítségével kezdett el fogyni, majd a tudatos táplálkozásnak és a rendszeres mozgásnak köszönhetően még tovább karcsúsodott. Tavaly tavasszal elhagyta az étkezésekből a húst, majd a tejtermékeket is, és gluténmentesen kezdett el táplálkozni. Ennek eredménye nem más, mint 30 kiló mínusz, nem csoda, hogy a színésznő úgy érzi, szinte kicserélték.

Kandász Andrea – 16 kg

Kandász Andrea a TV2-n látható Ázsia Expressz második szériájának köszönheti látványos súlyvesztését. A műsorvezető órákon át gyalogolt vagy éppen szaladt, sokszor 50 fokos hőségben, rengeteg vizet ivott, és csak akkor evett, amikor a helyiek főztek neki valamit, vagy kapott egy kis gyümölcsöt. Így sikerült 16 kilót leadnia, amiből ugyan a hazaérkezés után néhány visszajött, de Andi így is nagyon büszke lehet magára.

#veszekedeshelyettszeretet #nemakarokokoskodni#filózgatok #thetakandász A veszekedés negativ energia és nem vezet sehova . Idegek harca. Semmi köze az igazsághoz!!Az egó keresi az igazságát , de semmi értelme , mert általában minden oldalon van igazság . Az egyetlen lehetőség : az együttműködés . A másik megértése , az empátia útján az álláspontok rendezése , meghallgatása és a negativ érzések átalakítása pozitív érzésekké! A veszekedés az érzelmi intelligencia hiánya . Az ego büszke , mindent tud, harcos , romboló ! Az erzelmeink vezetnek minket! Valahogy főként a negativ érzelmek. Ilyen az ember , amíg nem akar fejlődni. A félelem, hogy nem nyerjük meg a versenyt, a neheztelés, mert megbántottak minket, a sértődöttség, mert beszoltak nekünk , a gyűlölet, mert más a véleményük rólunk. És így tovább. Végeláthatatlan harc. Nyelj egy nagyot! Vegyél két mely levegőt és gondold át! Mi lenne , ha megölelném? Mi lenne , ha elengedném a félelmet, a neheztelest, a gyűlöletet? Ha ezeket az érzéseket szeretettel, megértéssel, együttműködéssel helyettesítenéd??lehet,hogy sz ellenfeled meglepődne? Elengedné a frusztrációit, amit éppen rajtad él ki és megölelne? Rájönne , hogy játszma az egész? Az egó játszmája? Számtalan ilyen történet részese lehettem . Amikor a negativ érzések pozitívra cserélésével minden megoldódik , hogy mindneki boldogan élhessen . Itt vagyok!!keressetek! #thetakandasz www.kandasz.hu ölelés ! ❤️ #azsiaexpressztv2 #azsiaexpressz #azsiaexpressz2 #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok @azsiaexpressztv2 @kandaszandrea @szuloszoba @ferencbalazsborszeki

Adele – 19 kg

Adele-t duciként ismerte meg az egész világ, ám miután idén elvált férjétől, Simon Koneckitől, elkezdtek róla leolvadni a kilók. Látván a kezdeti sikert, úgy döntött, hogy ha már lúd, legyen kövér, és intenzív edzésbe kezdett. Leggyakrabban Robbie Williams feleségével Ayda Fielddel zarándokol el az edzőterembe, kitartásának pedig meg is lett az eredménye: mínusz 19 kiló!

We both tried to ruin Christmas but then both our hearts grew! Thank you for coming to my party and making us feel like kids Grinch 💚 Merry Christmas and Happy Holidays everyone x

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?