HŰHA

Rendkívül kínos: ezért nem vesznek tudomást a nők Pintér Tiborról!

Hiába edz rendszeresen és tartja karban a külsejét, a színész újabban úgy érzi, észre sem veszik őt a lányok.
  • Szerző: Ripost

Hiába a praktikák, Pintér Tibor úgy érzi, nem megy már neki a csajozás. A színész rendszeresen karbantartja a külsejét, arcmasszázsra, szoláriumba, fodrászhoz és kozmetikushoz is jár, ám úgy tűnik, hasztalan. Újabban képtelen hódítani, 43 évesen úgy látja, eljárt felette az idő. 

Míg korábban bárkit megkaphatott, ma már azért is keményen meg kell dolgoznia, hogy egyáltalán észrevegyék őt a nők. Pedig Tibor jelenleg is keresi a szerelmet, és saját bevallása szerint mindenképpen saját magánál fiatalabb barátnőre vágyik. Ám mindez nem olyan egyszerű, mint gondolta!

"Egy fiatal kollégámmal, Márkkal kiültünk a térre csajozni. Nemigen ment, nem nagyon vettek észre a nők. Bevallom, tőle kértem tanácsot, hogy mi most a divat, hogyan ismerkedjem. Frusztrál, hogy öregszem, látom, hogy már nem úgy nézek ki, ahogyan régen, nem kellek a csajoknak. Már a csajozástól is kezd elmenni a kedvem" - panaszkodott Tenya a Borsnak.

A színész biztos abban, hogy amennyiben mégis rátalál a boldogság, akkor a szerelme szakmabeli lesz, ugyanis az életmódját szerinte csak egy hozzá hasonló asszony tudná elfogadni.

És ezeket olvastad már?