HŰHA

Rémisztő élményben volt része Rubint Rellának Dél-Koreában!

Rubint Réka unokahúga a napokban az ázsiai országba utazott kedveséhez, aki néhány hónapig a helyi csapatnál focizik majd.
  • Szerző: ripost

Nem indult zökkenőmentesen Rubint Rella külföldi kalandja! A fiatal lány kedvesével, Novothny Somával költözött Dél-Koreába, ahol a fiú focistaként mutatkozik be.

Mivel Soma már hamarabb kiutazott, Rellának egyedül kellett kijutnia az ázsiai országba, ám ez nem volt olyan egyszerű, mint sokan hinnék. 

A repülőtéren a csomagmérésnél kiderült, hogy a lánynak túl sok a holmija, ezért kénytelen volt kidobni a hajvasalóját, hogy felengedjék a gépre. 

Ezek után Rella egy igencsak kényelmetlen, a mosdóhoz közeli ülésen foglalt helyet a repülőgépen, amikor újabb kellemetlenség érte filmnézés közben.

"Néztem a filmemet, és egyszer csak gátlástalanul egy lány behajolt elém. Mintha nézni akarná a filmet.

Gondoltam is, milyen gátlástalan, de kiderült, hogy nem filmet nézett, hanem elájult az ölemben, aztán leesett a folyosóra.

A kezemmel tartottam a fejét, azt hittem, meghalt. Kiabáltam a stewardessnek, mire a csaj felkelt, körülnézett és tovább ment" - elevenítette fel az ijesztő élményt Rella.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?