HŰHA

Rajongója követelte Kulcsár Edina életét

A mûsorvezető félelmetes helyzetbe került nemrégiben, amikor megkereste őt egy nő, aki elképesztő vágyairól számolt be telefonon keresztül.
  • Szerző: ripost

Ijesztő telefonhívást kapott nemrégiben Kulcsár Edina. A műsorvezetőt egy számára teljesen idegen nő hívta fel, aki valahonnan megszerezte a privát telefonszámát. 

A rajongó közölte Edinával, hogy szépségkirálynő szeretne lenni, és ebben az ő segítségét kéri. Nagyvonalúan Edina úgy döntött, meghallgatja a nőt: közel egy órán át beszéltek telefonon, ám a beszélgetés egy ponton szörnyű fordulatot vett.

"Egy nő azzal hívott fel telefonon, hogy ő is modell, és szépségkirálynő szeretne lenni. Már azon meglepődtem, hogy honnan tudja a számom, de úgy voltam vele, ha már megkeresett, segítek neki. Közel egy órát beszéltünk telefonon. Kérdeztem tőle, hogy eddig mit tett a vágyai eléréséhez.

Azt válaszolta, hogy még semmit, de segítsek neki, mert ő is Kulcsár Edina akar lenni.

Itt már kicsit furcsa volt a dolog, de próbáltam meggyőzni arról, hogy inkább magából próbálja kihozni a legtöbbet. Aztán kiderült, hogy külsőleg sajnos nem rendelkezik olyan adottságokkal, amik ehhez a szakmához szükségesek. Próbáltam meggyőzni, hogy keressen új célokat, de ő csak azt hajtogatta, hogy olyan életet akar, mint az enyém, a férjemmel és a gyerekemmel együtt. Itt volt az a pont, hogy letettem a telefont, de napokig nem tértem magamhoz, sokkoltak a történtek - mondta el a Lokálnak Edina.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?