HŰHA

Rajongói szerint babája életét veszélyezteti Kulcsár Edina

A csinos kismama mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasában fejlődő magzat egészségesen és boldogan jöjjön világra, ám vannak, akik szerint hibát követ el.
  • Szerző: ripost

Meglepő dolog miatt támadják Kulcsár Edinát. A várandós modell a nyár végére várja első gyermekét, és terhessége alatt eddig is mindent megtett annak érdekében, hogy a kisbabáját semmilyen módon ne veszélyeztesse.

Most mégis egy ártatlan fotó miatt került kereszttűzbe: a képen a lakásban tartott macskája, Joy, a hasára tette a mancsát. A rajongók rögtön támadni kezdték, mivel többük szerint a kisbaba életét veszélyezteti azzal, hogy a várandóssága alatt egy macskával érintkezik.

"Nem egészséges a cica a nőknek. Főleg nem a terheseknek" - írta egy hozzászóló, akit rögtön egy másik követett.

"A toxoplazmosis igen is nagyon jelenlévő betegség és veszélyes, ha az anyuka terhessége alatt kapja el, akkor a babánál agyvelőgyulladást és vízfejűséget okoz, mert átmegy a méhlepényen. Ezért ajánlják, hogy ilyenkor ne a kismama cserélje az almot, mert a cicus kakijából jut az anyukába a toxoplazma gondii egysejtű. Ezt úgy írtam mint csecsemő- és kisgyermekápoló" - fogalmazott egy másik rajongó.

 

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Edina követőinek egy másik része megnyugtatta a kismamát: tapasztalatuk szerint a macska közelsége semmiféle szervi elváltozást és betegséget nem okoz a kisbabáknál, így nincs oka félni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?