HŰHA

Rá sem lehet ismerni friss képein: elhízott a gyönyörű énekesnő

Nelly Furtado az elmúlt években kivonult a rivaldafényből, hogy a családjával lehessen. A dolgok azonban meglepően alakultak.
  • Szerző: Ripost

A most 38 éves énekesnő 25 évesen lett édesanya, és azért is vonult vissza, hogy minél több időt tölthessen a családjával, szobrászkodott, sőt munkát vállalt lánya, Nevis iskolájának könyvtárában is, emellett azt is kipróbálta milyen a forgatókönyvírás.

Most azonban kiderült, hogy Nelly elvált férjétől, Demacio Castellóntól, akivel 2008-ban házasodtak össze. A szomorú szakítást a pár idáig titkolta a nyilvánosság elől.

Az énekesnő nemrégiben tért vissza Ride című legújabb albumával, ami március végén jelent meg. Ezzel a lemezzel népzenei gyökereit elevenítette fel, de Nelly Furtado külseje is megváltozott. Hosszú haját rövidre vágatta, és felszedett jó pár kilót is – írja a The Sun.

A nyugodt évekre mégis jó szívvel emlékszik vissza: “Ez az idő távol a zeneipartól, tulajdonképpen megmentett. Ismét én akartam takarítani a fürdőszobám és kimosni a ruháimat. Hiányzott a normális élet!” – vallotta be a sztár.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?