HŰHA

Ejha! Tom Hanks-szel vacsorázott a szexi magyar műsorvezető

Proksa Szandra, egykori szépségkirálynő egy csodás görög szigeten nyaralt, amit valószínűleg sosem fog elfelejteni... Rengeteg világsztárral találkozott.
  • Szerző: Ripost

Világsztárokkal, köztük Tom Hank-szel is találkozott egy görög szigeten a TV2 műsorvezetője, Proksa Szandra. Az egykori szépségkirálynő éppen a családjával vacsorázott, mikor megpillantotta Paul McCartney-t, és a világhírű színészt, Tom Hanks-t.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Proksa Szandra Tom Hanks-szel is találkozott

Proksa Szandra Tom Hanks-szel is találkozott
Fotó: Instagram

„Éppen vacsoráztunk egy étteremben, mikor egy másik asztalhoz megérkezett egy Paul McCartney hasonmás, végül pedig kiderült, hogy nem hasonmás volt, hanem maga Paul McCartney. Aztán rögtön mögöttem megjelent Tom Hanks is a feleségével. Egy 6-8 fős testőr brigád kísérte őket, akik a mellettük lévő asztalnál foglaltak közvetlenül helyet, két testőr pedig folyamatosan mozgott körülöttük” – kezdte a Tények Plusz műsorában Szandra, aki még több érdekességet is elárult az estéről.

„Ha bárki megfogta a telefonját az étteremben, már jöttek a testőrök, hogy tegyük el, ne készülhessen fotó róluk. Erre különösen ügyeltek. Nyilván ők is pihenni jöttek oda, nem azért, hogy mindenkivel fotózkodjanak, beszélgessenek” - tette hozzá a műsorvezető, aki cseppet sem bánja, hogy csak távolabbról láthatta a világsztárokat, ugyanis ez így is egy életre szóló élmény marad számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?