HŰHA

Profi portrék Charlotte hercegnőről! Kate-re hasonlít!

Ugyan születése óta nem láthattuk Katalin és Vilmos második gyerekét, de egy profi, antropológiai eszközökkel dolgozó grafikuscsapat megrajzolta a legvalószínûbb portrét, az öröklődő gének külső hatásainak figyelembevételével.
  • Szerző: The_M

Anglia és az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy a királyi udvar kiadja az első hivatalos képeket Sarolta Erzsébet Diánáról, hiszen már egy hónapja nem láthattuk a kis hercegnőt. De amíg ez nem következik be, addig betekinthetünk Vilmos és Katalin második gyerekének elképzelt fotóalbumába.

A Hello Party nevű blog profi grafikusai, antropológiai alapok segítségével megrajzolták, hogy nézhet ki most, és milyen lesz a jövőben mindenki kedvenc Royal Baby-je az első, a negyedik, a nyolcadik, a tizenkettedik, a tizenhatodik és a huszonegyedig születésnapján. Ilyen eszközöket bűnügyekben illetve történelmi személyiségek arcának rekonstrukciója esetén használnak.

A végeredmény legalább olyan profi munka, mint az Avatar grafikái, és közel járhat a valósághoz. Az ifjú hercegnő képmását ugyanis a végkimerülés szélén álló anyja, és apja, valamint bátyja vonásaiból, mondhatni a közös gének külső jegyeinek figyelembevételével alkották meg. Nagy valószínűséggel pontosan így néz ki most és ezekre a képekre fog hasonlítani évek múlva is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?