HŰHA

Volt férjével való kapcsolatáról vallott Polyák Lilla

A TV2 új sorozatának főszereplője állítja, ritka az olyan jó együttműködés, mint amilyen közte és Homonnay Zsolt között alakult ki.
  • Szerző: ripost

Felhőtlen a viszonya Polyák Lillának és volt férjének, Homonnay Zsoltnak. Az egykori álompár közel négy éve döntött a szakítás mellett, azóta pedig mindketten megtalálták a boldogságot: Lilla Gömöri András Máté felesége lett, Zsoltnak pedig nemrég született meg a gyermeke az új párjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Gyermekeik érdekében azonban fontosnak tartották, hogy egy normális viszonyt alakítsanak ki egymás között, ez pedig nagyon jól sikerült.

„Azt gondolom, nem létezhet olyan, hogy egy szülőpár a gyerekekkel áll bosszút bármilyen fájdalomért. Meg kell bocsátani, felül kell emelkedni a múlton a gyerekek érdekében. Én is ezt tettem, szerintem csak ilyen békében érdemes élni, és működtetni egy mozaikcsaládot. Én ebben hiszek, mi így teszünk, és szerintem ritka az ilyen jó együttműködés, mint a miénk” – mondta el a Borsnak a színésznő, aki végtelenül büszke arra, hogy előző házasságából született fiai, Zsombor és Bulcsú teljesen elfogadták és megszerették új férjét.

„Máté amolyan apaféle szerepet betöltve, saját titulust is kapott tőlük, és a nevelőapa szóból eredően 'Napának' szólítják. Persze ettől még a fiaim imádják az édesapjukat, de mivel mi már négyen vagyunk egy család, Máté több időt tölt a gyermekeimmel, mint a volt férjem. Zsolt találkozik a fiúkkal, amikor csak tud, de most, hogy háromgyermekes apuka lett, nehezebb a logisztika” – fogalmazott Lilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?