HŰHA

Plasztikai műtéten esett át Tóth Vera: mutatjuk az eredményt!

Tóth Vera olyat tett, amire korábban soha nem volt példa! Melltartó nélkül pózolt a kamerának. Ország-világ előtt bátran felvállalta, hogy új keblei vannak.
  • Szerző: bdf

Mozgalmas időszakon van túl Tóth Vera, aki közel 45 kilót adott le az elmúlt két év alatt. Elszántsága tiszteletreméltó, vadonatúj külsejével szinte rá sem lehet ismerni.

Ezt bizonyítja az Instagram-oldalára feltöltött legfrissebb fotója is, ami egyébként hatalmas port kavart az internetezők között: Vera melltartó nélkül fényképezte le magát. Többen csúnyán nekiestek, ő azonban könnyen leszerelte a mocskolódókat. „Elég sokba került, úgyhogy pont nem érdekel, ki, mit mond. Számomra tökéletesek lettek a legjobb sebész keze által” – írta.

De mennyi is az annyi? A témával kapcsolatban a %% megkereste az ország egyik legismertebb plasztikai sebészét, dr. Krasznai Zsoltot.

A szimpla mellfelvarrás másfél millió forint is lehet, de ha szükség van implantátumra, akár a számla a kétmillió forintot is elérheti

– kezdte lapunknak dr. Krasznai Zsolt.

"Feltehetőleg az énekesnő már korábban átesett a beavatkozáson. A képeket látva nem vagyok biztos abban, hogy az ő esetében szükség volt implantátumra, ha mégis, csupán kisebb méretűre" - magyarázta.

Előtte:

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Utána:

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

 

A plasztikai sebész beavatott minket a korrekciós műtét rejtelmeibe és lapunkon keresztül üzent Verának. Hogy mit mondott, elolvashatod a %% napilap pénteki számában.

És ezeket olvastad már?