HŰHA

Óriási botrány: beszóltak Pirner Almának, durva, hogyan reagált

A rúdtáncbajnok közel a negyvenhez is elképesztően dögös, de vannak, akik szerint ennyi idősen már nem kellene mutogatnia a bájait.
  • Szerző: ripost

Felháborodott Pirner Alma, miután egy fiatal lány minősíthetetlen stílusban arról írt neki, hogy közel a negyvenhez már nem kellene mutogatnia a testét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rúdtáncbajnok édesanya elképesztő idomokkal rendelkezik, több száz nőnek mutat példát, most pedig úgy döntött, nyílt levélben válaszol a mocskolódó kommentelőnek.

Fotó: FEM3

„Tegnap kaptam egy 20 év körüli lánytól egy minősíthetetlen, káromkodással és sértegetéssel teli levelet... Így kezdte: egy ideje figyellek, és ezt már nem tudom magamban tartani... Azt írta, nagyon irritálja, hogy én közel a 40-hez még „mutogatom” magam fürdőruhában, és mit képzelek, főleg anyaként... Gondoltam, itt reagálok rá, hogy mások is okuljanak belőle. Attól, hogy valaki egy kicsit híresebb, mint az átlag ember, még nem küldheted el a k**va anyjába üzenetben vagy kommentben, csak mert neked nem tetszik, amit csinál. NEM adtam rá felhatalmazást! Nem JÁR neked! Ha nem tetszik, NE NÉZD! De azért nézi, hiszen a „már egy ideje figyellek” arra enged következtetni, hogy egy rajongóval állunk szemben...” – írta Alma, aki szeretné, ha minden nő, életkortól függetlenül meg tudná élni a nőiességét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

A teljes bejegyzést a képre kattintva elolvashatod!