HŰHA

Pintér Tibor elégtételt követel Bochkoréktól

A színész alaposan berágott a reggeli rádiómûsor házigazdáira, amiért azok élő adásban azzal vádolták, hogy néhány hónapja zaklatott egy férjes asszonyt.
  • Szerző: Buster

Pintér Tibor egy darabig maga is nevetett azon, hogy Bochkor Gáborék az ő csajozási szokásain élcelődtek reggeli rádióműsorukban, de betelt nála  a pohár, amikor beolvastak egy üzenetet, melyben egy hölgy vádolta őt zaklatással. Állítása szerint a Nemzeti Lovasszínház igazgatója egy korábbi társasági eseményen nem fogadta el a nemleges választ közeledésére, még azután sem, hogy közölte, házas. Pintér Tibor felháborodott a vádon, hiszen véleménye szerint, még csak hasonlót sem tett soha.

"Soha senkit nem zaklattam! Nemcsak azért, mert volt gyerekszobám, és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. Lehet, hogy valaki így akarja magára felhívni a figyelmet, de érdekesen fejezi ki a csodálatát.

Napok óta beszéltek rólam Bochiék, amivel idáig semmi bajom sem volt, hiszen értem a viccet, de van egy határ, és azt hiszem, ezt ők átlépték.

Szeretnék elégtételt kapni ezért!"

- jelentette ki a Blikknek Tibor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?