HŰHA

Pikáns titokra derült fény: vetkőzne kamera előtt a magyar színésznő

Balázsovits Edit nem szívesen mutatja meg idomait. Csak egy esetben.
  • Szerző: RIPOST

Kevesen gondolták volna, hogy a gyönyörű színésznő, Balázsovits Edit gátlásos lenne, ám mint kiderült, nagyon is az. Edit elárulta, semmi pénzért sem vetkőzne kamerák előtt, azonban Ábel Anita mégis rá tudta venni.

„Az nem fordulhat elő, hogy engem egy tanga bugyiban lássanak. Még ha a szerep megkívánja, akkor sem. Arra ott vannak a testdublőrök!” – kezdte a NőComment! műsorában Edit, ám Ábel Anita gyorsan lecsapta a magas labdát.

„És ha megkapnád életed szerepét? Te is tudod, hogy ezt minden tekintetben neked találták ki. Viszont lenne egy jelent, ahol nem testdublőr kell, hanem Balázsovits Edit testére van szükség, és egy tangában kellene lenned” – érvelt a műsorvezető, és úgy tűnik, sikerült is meggyőznie a vetkőzésről a színésznőt.

„Még nem volt ilyenre példa, de végül is, ha jobban belegondolok, akkor lehet benne lennék. Ha tényleg arról lenne szó, hogy életem filmjére kérnek fel, és olyan a szerep, hogy pont tangában kellek, hát legyen. De belehalnék!” – fogalmazott Edit, aki több részletet is elárul a vasárnapi Spektrum Home-on látható műsorban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?