HŰHA

Pikáns szexjelenettel tér vissza a képernyőre a magyar színésznő

Pikáns szerepben tér vissza a képernyőre Szorcsik Viktória a TV2 Korhatáros szerelem címû sorozatának második évadában.
  • Szerző: Ripost

A szőke színésznő 2009-ig formálta meg Judit nővért a Jóban Rosszban című szappanoperában, azóta ez az első nagyszabású tévés produkció, amiben látható. Hamarosan olyan alakítással tűnik fel, ami után biztos, hogy sokáig nem felejtik el a nézők.

A bártulajdonos Dusán szexi barátnőjét alakítja. Az első randijukon a párja szívinfarktust kap, ő pedig gyorsan mentőt hív hozzá, ám a kórházban már nem hagyja sokáig pihenni, ugyanis, másnap szenvedélyesen szerelmeskednek a betegágyon.

Szorcsik számos pikáns jelenetben látható sorozatbeli párjával, Schneider Zoltánnal, de ezt profizmussal kezelte.

– Izgalmas volt a forgatás, nagy kihívást jelentett! A Szandra nevű karaktert játszom, aki egy negyvenes bomba nő. Elcsábítja Dusánt, s célja is van ezzel. Ez természetesen majd menet közben derül ki – mondta Viktória a Blikknek. – Rendkívül jó a stáb és a színészgárda is! Hosszú forgatási folyamat volt, de minden egyes perce és pillanata megérte! Fárasztó volt, ez egy ilyen szakma, hiszen sokszor hajnali négykor kel és este tízkor is ott áll a színész a kamera előtt, de mindamellett csodálatos munka! – tette hozzá a színésznő, aki sokat tesz azért, hogy megtartsa a legjobb formáját.

Mindig is odafigyeltem magamra, és ez a későbbiekben is így lesz. Hiszen, ha nem foglalkoznék a külsőmmel, az már meglátszott volna - árulta el.

És ezeket olvastad már?