HŰHA

Pikáns hálószobatitkairól vallott a magyar luxusfeleség

Igényli a napi szintû együttlétet. Vasvári Vivien azt mondja, anyaként is próbál szexi és nőies maradni.
  • Szerző: Ripost

„A mindennapi szex elengedhetetlen része a boldog párkapcsolatnak!” A luxusfeleség, Vasvári Vivien szerint az erotika és a szex meghatározó eleme a jól működő házasságának."Egy ideális kapcsolat elengedhetetlen része a szex. Egyfelől egészséges fizikailag és mentálisan is, másrészről mi sem természetesebb kifejezése a vonzalomnak és a szerelemnek. Fecsóval napi szinten élünk nemi életet, és nagyon fontos, hogy ennyi idő után is ugyan úgy izzik a levegő köztünk, mint először" – mondta a Blikknek Vivien, aki azt is elárulta, hogy szerinte kétgyermekes anyaként is kívánatosnak kell maradnia.

"Sokan panaszkodnak nekem, hogy elfárad a viszonyuk, főleg, amikor gyerekeik lesznek. Azt gondolom, elengedhetetlen, hogy anyaként is nők maradjunk. Személy szerint törekszem arra, hogy a hétköznapok sodrásában is szexi, kívánatos nőt lásson bennem a férjem" – mondta Vivi, aki ötleteket is adott ehhez. 

"Kellenek közös programok, ahol szépen felöltözhetünk, kisminkelhetjük magunkat, és persze a viselkedésünkben is meg kell mutatni a nőiességünket" – tette hozzá Vivien, aki szerint nem szabad a hosszú ismeretség után elkényelmesedni.

Külföldi kutatások szerint a szex valóban fontos sarokköve egy párkapcsolatnak, de egyénfüggő, hogy pontosan mennyi az elég belőle. A legtöbb szakember szerint egy boldog, hosszú párkapcsolatban átlagosan hetente egyszer, havonta pedig néhányszor lesznek egymáséi a partnerek. Igaz, egy amerikai felmérés szerint azok, akik mindennap szeretkeznek, még egyáltalán nem biztos, hogy „hétszer” boldogabbak is lennének az átlagnál, sőt valószínűbb, hogy éppen fordítva. Ebben az esetben ugyanis többször fordulhat elő, hogy valamelyik félnek nem lesz jó az együttlét, illetve jóval kimerültebbek is lehetnek a párok a hétköznapokban. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?