HŰHA

Pikali Gerda kudarca: húsz éve hiába próbálkozik

A színésznő rendkívül szerencsés: nem csupán a szakmájában, de a magánéletében is nagyon sikeres, egyetlen dolgot leszámítva.
  • Szerző: ripost

Pikali Gerda színésznőként, feleségként és anyaként is nagyon szerencsés, hiszen remek szerepek találják meg a színpadon, otthon pedig szerető család várja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Van azonban valami, ami nem sikerül neki, hiába próbálkozik húsz éve, az pedig a jogosítvány megszerzése. Erről az Abaházi Presszó vendégeként vallott a Retro Rádióban.

Pikali Gerda sokat szenvedett

Pikali Gerda régóta próbálkozik
Fotó: Ripost

„Húsz éve próbálkozom és nem sikerül. Ez az egyetlen dolog az életemben, amit valamiért nem tudok megtanulni. Ez még akkor volt, amikor egy évig kellett letenni az összes vizsgát, és az utolsó vizsgámon 40 percet kellett vezetnem. 30 percet vezettem és nem engedtek át. Azt mondták kezdjem újra. Húsz éve mindig újrakezdem” – mondta el a műsorban Pikali Gerda.

A színésznő mindig elkezdi és mindig félbehagyja a jogosítvány megszerzését. Férje, Rékasi Károly úgy gondolja, hogy már ideje lenne elengednie a dolgot, és tudomásul venni, hogy soha nem fog vezetni.

„Mindig támogat, amikor látja, hogy beiratkozom megint, de tudja, hogy ebből úgysem lesz semmi. Jó, voltak olyan közlekedési szituációk, amiket én máshogy értelmeztem” – vallotta be Gerda.

(via: Bors)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?