HŰHA

Piásan vezetett, elvették a jogsiját a magyar sztárzenekar énekesének

Egy hakniról vezetett hazafelé Kabai László, amikor a rendőrök megállították.
  • Szerző: Ripost

Egy hakniról vezetett hazafelé Kabai László, amikor a rendőrök megállították. A közúti ellenőrzésen a papírok mellett a véralkoholszintjét is ellenőrizték a Margit hídon.

A szonda kimutatta, hogy az Irigy Hónaljmirigy dobosa piált, mielőtt kocsiba szállt. Így azonnal elvették a jogosítványát, mehetett gyalog haza. Ami nagy érvágás a sztárnak, hiszen autója munkaeszköz, nyáron van a legtöbb fellépésük.

„Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le- nyilatkozta Kabai László a Bors napilapnak. - Fel­lépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál. A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést”

A zenész még nem tudja, mennyi időre vonják be a jogosítványát, de az biztos, hogy emellett nagy összegű pénzbírságra is számíthat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?