HŰHA

Perverz fotóktól akadt ki a magyar énekesnő, egy rajongója zaklatja

"Elég sokkoló ez az egész történet, de ijesztő is" - vallotta be Szőcs Renáta, aki már nem szívesen megy egyedül az utcára.
  • Szerző: Ripost

Obszcén fotókkal és kéretlen szexuális ajánlatokkal bombázza egy rajongója  Szőcs Renátát. A Star Academy-győztes énekesnőnek a privát telefonszámára írogat egy ideje egy férfi, aki több üzenetben is egyértelművé tette, mit tenne vele, ha találkoznának.Renáta bevallotta, nagyon megijedt, a párja pedig nem is szívesen engedi egyedül az utcára. Ám mivel így nem lehet élni, ezért azt fontolgatja, hogy feljelenti az ismeretlent.

"Teljesen megdöbbentem, amikor először jelentkezett. Az első üzenete ugyanis az volt, hogy küldött egy képet a nemi szervéről. Hogy lehet valaki ilyen perverz?" – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő, aki elmesélte: az üzenetek írója akkor sem hagyta abba, amikor az internetes telefonos alkalmazásokon letiltotta.

"Felhívott videótelefonon is, még szerencse, hogy nem vettem fel, mert nem szerettem volna azzal szembesülni, amit korábban elküldött képen... Elég sokkoló ez az egész történet, de ijesztő is. Mivel az üzenetekben jelezte, hogy találkozni akar velem, nem szívesen megyek ki mostanában az utcára egyedül, mert tartok tőle. Remélem, észhez tér és abbahagyja, mert ha nem, feljelentem."

Akár három év börtönbüntetést is kaphat az, aki telefonon, üzenetekben szexuális tartalommal és intim képekkel zaklat.

"A nemi szervről készült képek küldözgetése kimeríti a szeméremsértés fogalmát, a folyamatos üzengetés és a vágyak megfogalmazása pedig a zaklatásét, így halmazati büntetésként akár három év szabadságvesztés is várhat az illetőre" – mondta a lapnak dr. Tran Dániel ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?