HŰHA

Perverz férfiak zaklatják Vámos Erikát

A TV2 mûsorvezetője naponta több levelet is kap a rajongóitól, ám sajnos nem minden üzenet jó szándékú, vannak, akik gusztustalan képeket küldenek a hírességnek.
  • Szerző: Ripost

Vámos Erika naponta rengeteg üzenetet kap a követőitől a közösségi oldalain, ám a dicsérő és jó szándékú kívánságok mellett bőven akadnak hajmeresztő levelek is.

"Van egy férfi, akit hiába tiltok le, folyamatosan új profilt gyárt, és minden reggel elküldi nekem az intim testrészéről készített fotóját. Egy másikuk egy egész videót küld rendszeresen arról, hogy hogyan leli örömét a magányos szexuális életében. Elképzelni nem tudom, mi a célja ezzel. Az évek során megtanultam, hogy nem szabad az ilyen dolgokon felidegesítenem magamat, egyszerűen próbálom figyelmen kívül hagyni" - mondta el a %%-nak Erika, akinek szerencsére nem csak rossz tapasztalatai vannak.

"Akadnak olyanok, akik évek óta minden nap írnak egy-egy kedves sort, reagálnak mindenre ami az életemben történik és biztosítanak a támogatásukról és segíteni akarnak, ha mondjuk beteg vagyok. Szerencsére ők vannak többen, némelyikükkel már-már baráti a kapcsolatom. Nekik mindig nagy örömmel válaszolok, hiszen az én lelkemnek is jól esik mások szeretete" - fogalmazott a TV2 műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?