HŰHA

Példátlan dolgott tett Brad Pitt és Angelina Jolie - fotó

Brad Pitt és Angelina Jolie ott spórolnak a hétköznapi dolgokon, ahol csak tudnak. Most például a turista osztályra váltottak repülőjegyet az egész családnak.
  • Szerző: The_M

Bár a világ legjobban fizetett hírességei közé tartoznak, Angelina Jolie és Brad Pitt mégsem szórja a pénzt eszetlenül. A hétvégén például a Los Angelesből Párizsba tartó repülőn a turistaosztályra foglaltak helyet maguknak és a hat gyereküknek. Ezzel pedig alaposan megleptek mindenkit. Hiszen senki nem számított rá, hogy két ekkora sztár a gyerekeikkel együtt ne az első osztályon, vagy akár magángépen repüljön. Õk viszont úgy utaztak, mint egy normális, hétköznapi család.

Az utasok leszállás után arról meséltek, hogy a Brangelina-klán teljesen beleolvadt a tömegbe. Cseppet sem viselkedtek úgy, mint a világsztárok, nem vártak külön bánásmódot a személyzettől. Ha valaki hozzájuk szólt, azzal udvariasan váltottak néhány szót, de leginkább a csemetéikkel voltak elfoglalva.

Másban nem fukarkodnak

Ellenben, ha nem hétköznapi dolgokról van szó, akkor nem verik fogukhoz a garast: hamarosan ugyanis vesznek egy saját szigetet maguknak. A Görögországhoz tartozó 17 hektáros minisziget megvásárlása a nemrég negyvenedik életévét betöltő Angelina Jolie ötlete volt. Itt ugyanis olyan nyugalomban nyaralhatnak, mint sehol máshol. Gaia lakatlan, így ember nem lesz ott rajtuk kívül, és a vízből sem lehet rálátni arra, hogy mit csinálnak a szigeten.

Ahhoz, hogy szigetlakók lehessenek, nagyjából 1,3 milliárd forintot kell kiadniuk. Ebben az árban még nincs benne az építkezés, ami szintén nem lesz olcsó. Ugyanakkor elkerülhetetlen, mivel jelenleg semmilyen infrastruktúra nincs a szigeten. De bőven telik majd rá, hiszen a világ legjobban kereső hírességei között vannak mindketten, és nemrég eladták egy másik ingatlanjukat. Annak az ára pedig bőven fedezi ezt az álomprojektet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?