HŰHA

Pár hónap alatt 15 kilót fogyott a sztárfodrász, Zsidró Tamás

Zsidró Tamás egy nyáron készült fényképét meglátva döntött úgy, hogy ismét eljött az ideje egy alapos fogyókúrának. Pár évvel ezelőtt sikerült megszabadulnia 15 kilótól, ami szép lassan visszakúszott rá. Újból nekivágott, és pár hónap alatt máris komoly eredménnyel büszkélkedhet.

"Augusztus végén láttam magamról egy olyan fényképet, ami cselekvésre késztetett.

Ezen, egy medencében, egy felfújható gumimatracon ültem, és bevallom, borzalmasan mutattam.

Azt gondoltam, ez csak valamiféle fura testképzavar lehet, hisz én jól nézek ki. De nem hagyott nyugodni a dolog, elkezdtem gondolkodni, hogy mit tudnék csinálni, hogy a fényképen is azt lássam viszont, amit magamról gondolok.

Régen, már fogytam 15 kilót a paleo diétával, de most azt nem szerettem volna csinálni.

Ennél egy sokkal egyszerűbb dolgot választottam, mégpedig azt, hogy este nem eszem már semmit 5 óra után. A nap során így csak reggelizem, általában gyümölcsöt, ebédre levest és főtt ételt fogyasztok némi rizzsel, este pedig semmit. Ha nagyon éhes vagyok, akkor iszom egy nagy pohár vizet. Ez a sajátos fogyókúrám, ez a Zsidró-féle diéta. Mellette mozogni is kezdtem, kardióztam, elkezdtem kicsit felépíteni magamat, edzőterembe járni, ahol edző foglalkozik a testemmel. Egy húsz alkalmas bérletet elfogyasztottam, már látok magamon pár izmot feltűnni” - árulta el a sztárfodrász, és kicsit csodálkozunk is, hogy honnan meríti az erőt az edzéshez, ha alig eszik.

"Most, hogy szakemberek kezébe kerültem, fel lett építve a pontos táplálkozásom is. Elhatároztam, hogy jövőre strandtestem lesz, hogy fürdőnadrágban is ki tudjak menni az emberek közé ”-

 

nevetett Zsidró, akinek szerencsés, hisz nem kell lecserélnie a ruhatárát.

„A nyári Kékharisnya Regattán 98 kiló voltam, most 83 kilót nyomok.  Nem kellett lecserélnem a ruhatáramat, mert amikor korábban lefogytam, akkor vettem új ruhákat, hisz le kellett cserélnem mindent. Most újból tudom azokat használni” – tette hozzá a fodrász.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?