HŰHA

Pamela Anderson fiatal pasival bulizott hajnalig

A Baywatch egykori sztárja megunta fura románcát a WikiLeaks vezérével, és keresett magának egy jóval ifjabb lovagot.
  • Szerző: The_M

Néhány héten belül beölti az ötvenet Pamela Anderson, de ez nem jelenti azt, hogy a saját korosztályában keresné az igazit. A még mindig rendkívül szexi modellt egy közel két évtizeddel fiatalabb férfi oldalán kapták lencsevégre.

A rejtélyes lovagról semmit nem tudni, de az elmúlt napokban többször is együtt jelentek meg nyilvánosan, és egyértelmű, hogy romantikus viszonyban vannak. Illetve, hogy a Baywatch egykori sztárjához hasonlóan, ő is imád bulizni.

Pamela új kapcsolata nem a nagy korkülönbség miatt igazán meglepő. Eddig ugyanis úgy tudtuk, hogy a WikiLeaks alapítójával, Julian Assange-zsal folytat fura viszonyt. Anderson tavaly október óta szinte hetente elutazott Londonba, hogy az ecuadori nagykövetségen bujkáló szerelmével eltöltsön néhány szenvedélyes órát.

A szőke kebelcsoda emellett rendszeresen ódákat zengett Assange-ról, mint a világ legintelligensebb emberéről, akit a legtöbben inkább a világ ellenségének tartanak, amiért államtitkokat szivárogtatott ki.

De a jelek szerint elmúlt Assange varázsa, és Pamela megunta, hogy egy kis sufniszerű szobában találkozhat csak szíve választottjával. Egy normális kapcsolatra és egy szabad társra vágyott inkább.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?