HŰHA

Palya Beának mindig is Bereczki Zolira fájt a foga

Palya Bea és Bereczki Zoli már régóta kacsingatott egymásra, de most végre megtalálták a közös hangot. Még csak a kapcsolatuk hajnalán járnak, de a zene és a humor tökéletes kapocs számukra.
  • Szerző: Cs. V.

A két énekes már régóta kerülgeti egymást, és mindketten tudták, egyszer eljön a közös munka ideje. Sok év várakozás után elérkezett a pillanat, és végre együtt dolgozhattak a próbateremben. Egy nagyszabású produkcióra készülnek, a Magyar Színházban lépnek együtt színpadra, állításuk szerint egy felejthetetlen duettel.

"Egyszer ugyanott léptünk fel, Veszprémben, akkor meghallgattam Zolit. Egyből arra gondoltam: ezzel a fiúval még fogok énekelni! Árad belőle az energia, pörgős, vidám, életszerető. Izgalmas, hogy valaki egy dallal ennyit dolgozik és ennyit hozzáad.

A próba szuper volt, le is kellett állítani, mert folyton ugrándoztunk egymás nyakába"

- mesélte Bea a Borsnak, és azt is elárulta, mindig is Zolira fájt a foga.

A próba vidáman zajlott, láthatóan könnyen megtalálták a közös hangot. Bár teljesen más a stílusuk, úgy érzik, ettől lesz valóban magával ragadó a produkció.

"Duóznám! – mondja Zoli. – Ez azt jelenti, hogy amint először meghallottam énekelni, arra gondoltam: nekünk duetteznünk kéne. Bárcsak eljönne a koncertemre! És most el­jött az idő! Hétfőn, 21-én fellép velem a Magyar Színházban. Túl vagyunk az első próbán, és bizton állíthatom, felejthetetlen lesz."

"Zoli mélyre megy! – folytatja Bea. – Óriási élmény olyan énekessel dolgozni, aki belehal, aki minden hangért megküzd. Kapcsolatunk hajnalán vagyunk, de a humor és a zene összekötő kapocs"- áradozott az énekesnő.

 

És ezeket olvastad már?