HŰHA

Pál Éva: Én a Neoton zenét szeretem, az összes többi nem érdekel!

Az énekesnő nem szeretne a továbbiakban foglalkozni egykori zenésztársai véleményével.
  • Szerző: Ripost

A mai napig nem csendesedik a vihar a Neoton Família körül! A zenekar egykori énekesnője, Pál Éva a legutóbbi nyilatkozatával ismét felkavarta az állóvizet, ez pedig egy cseppet sem tetszett Végvári Ádáméknak. Éva akkor kifejtette, hogy sok fájdalmat hordoz magában a Neotonnal kapcsolatban. Bevallása szerint csak egy vokalistaként tekintettek rá, és tizennyolc évig nem kapott előadói jogdíjat.

Fotó: TV2

Végvári Ádám szerint azonban nem a valóságot mutatják Pál Éva vádjai. A zenész a Facebook-oldalán kifejtette, hogy Éva kilépett az együttesből, amivel komoly döntést hozott, és ezt nem változtathatja kedvére. Sőt, Ádám állítása szerint hibába próbált a múltban többször is segíteni az énekesnőnek, ő csak hátba szúrta.

A most megkereste a Neoton Família egykori énekesnőjét, hogy mit szól a zenész véleményéhez.

„Nagyon sok rosszindulatú megjegyzést és hazugságot olvastam már, úgyhogy ezzel nem igazán szeretnék foglalkozni. Ádám sajnos rengeteg hamis dolgot terjeszt, amiket én visszahallottam a rajongóktól. Emberek engem úgy utálnak, hogy soha nem beszéltek velem, nem tudnak rólam semmit. Hallottak rólam egy információt és a másik oldalt meg sem hallgatták. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Én a Neoton zenét szeretem, az összes többi pedig nem érdekel! Szerintem az igazi rajongók is a zenét szeretik, nem pedig a személyt” – kezdte lapunknak Éva, majd hozzátette: szeretné kizárni a negatív dolgokat, és a továbbiakban is a saját karrierjére fog koncentrálni. Annyit elárult, nagy dobásra készül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?