HŰHA

Öt hónapos terhesen gyilkolták meg a TV2 sztárjának anyját

A magyar őrgrófnő élete egészen elképesztő eseményeket rejt. Olyan traumákat, melyek egyesével is képesek kisiklatni életeket.
  • Szerző: Buster

Pallavicini Zita őrgrófnőt a TV2 Ázsia Expressz című műsorában ismerhette meg az ország. Zita írt már könyvet kalandregénybe illő nemesi életéről, melyben kendőzetlenül beszélt depressziójáról, kábítószerről, és egy olyan súlyos autóbalesetről, melyből orvosilag nem indokolható módon volt képes felépülni. Most Joshi Bharat műsorában ült kamera elé, ahol édesanyja haláláról vallott.

"Én nem csodálkoztam... Anyám élete olyan turbulens volt, olyan dolgokat csinált, vagy tudott bevonzani, hogy néha azt éreztem, én voltam a felnőtt őmellette. Ha öngyilkos lett volna, az sokkal jobban megviselne, mit az, hogy gyilkosság áldozata lett.

Újévkor elvágták a torkát, amikor öt hónapos terhes volt...

- mesélt élete tragédiájáról Zita, aki egészen különös módon fogadta édesanyja halálhírét.

"Amikor a rendőrök ezt másnap velem közölték, nagyon meglepődtek a reakciómon. Én ugyanis ennyit kérdeztem: Hogy? Nem estem össze, vagy ilyenek. Nekem csak azt volt fontos tudni, hogy nem szenvedett -e. A hiányát nem érzem, mert velem van..."

- mondta a FEM3 stúdiójában meglepő fesztelenséggel az őrgrófnő.

És ezeket olvastad már?