HŰHA

Oszter megesküdött, nem iszik többé. Higgyünk neki?

Megváltozott az élete, mióta letarolta autójával a MOM parkot, nem iszik. Azaz kizárólag csak forrásvizet, alkoholt egy kortyot sem!
  • Szerző: Ripost

Bár több, mint egy évig állította, hogy nem ittasan vezette autóját, amikor  MOM mélygarázsának falát lezúzta, ezúttal mintha mégis beismerő vallomást tett volna. Oszter Sándor azt nyilatkozta ugyanis: észhez tért és a baleset óta nem iszik. Legalábbis nem alkoholt, de van más, ami a szenvedélye lett. "Zsibaki ásványvizet vizet hordunk haza demizsonnal. Nagyon finom.

A jó víz pedig egyébként is olyan, mint a jó bor.

Csak eredeti jó forrásvizet kell inni. Nincs benne klór, és nagyon egészséges" - győzködi magát Oszter a Vasárnapi Blikkben.

Majdnem az utcára került

A színész arról is beszélt, hogy bár valóban szó esett korábban arról, hogy elárverezik diósjenői vadászházát, végül sikerült megállapodnia a bankkal. "Felajánlottam nekik a birtokokat garanciának, hogy megkapják a járandóságukat. Nem kerülök az utcára" - vallott a megoldásról, majd azt is elárulta: mindenét lánya, Alexandra és unokája örököl majd.

Unokájával másképp van

A színész azonban nemcsak az alkohollal kapcsolatban nyílt meg, hanem lányával Alexandrával való kapcsolatáról is őszintén beszélt. "A lányomnál sajnos

nem fedeztem fel kiskorában, mennyire szüksége van rám.

Nagyon bánt, hogy elszalasztottam vele megélni ezeket a csodás pillanatokat. Az unokámmal már százszor-ezerszer jobban élvezem ezt a kapcsolatot."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?