HŰHA

Összeesett a magyar énekesnő, majdnem elvérzett koncert közben

A magyar sztárt orvosai figyelmeztették, hogy akár el is vérezhet, de ő mégis színpadra állt.
  • Szerző: Ripost

Komolyan megérintette a halál szele a 66 évesen is bombaformában lévő Marcellinát. A díva másfél éven keresztül szenvedett megmagyarázhatatlan gyengeségtől. Angliában, Svájcban és Németországban is számos orvosi vizsgálaton esett át, mire a kistarcsai kórházban megkapta a sokkoló diagnózist.

"Egy időzített bomba volt bennem! A hasi aortám legalján olyan elzáródás alakult ki, ami meggátolta a lábaim vérellátását. Emiatt rogytam össze időnként teljesen megmagyarázhatatlanul, amikor kicsit megterheltem a lábaimat. A CT-vizsgálatról tolóágyon vittek a kórterembe és azonnali műtétet javasoltak, de mint kiderült, ilyen műtétet korábban még nem csináltak Magyarországon" – mesélt gyomorműtétjéről a Borsnak Marcellina.

Az eljárás során egy úgynevezett stentet kellett behelyezni a hasi aortájába, ám a megfelelő méret hiányában napokig kellett volna várakoznia a kórházban az énekesnőnek, miközben a rajongói már Berlinben várták.

"Úgy döntöttem, elrepülök és megcsinálom a bulit. A professzor döbbenten magyarázta, hogy az elzáródás miatt akár el is vérezhetek. Úgy értékeltem a helyzetet, hogy ha másfél évig kibírtam, akkor ezen az egy héten már nem fog múlni semmi. Saját felelősségemre elhagytam az intézményt, és a hatalmas sikerű fellépés után a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikáján dr. Nemes Balázs elvégezte a műtétet... ezúton is szívből köszönöm a doktor úrnak, hogy azóta is élek és virulok, és gőzerővel tudok dolgozni" - mondta Marcellina, aki legközelebb a vakok és látássérültekért ad jótékonysági koncertet Fehér Éjszakák címen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?