HŰHA

Oscar-szoborral jutottak be a gyerekek az exkluzív partira!

A Mindenki főszereplőinek nem volt drága pénzen vett jegyük, mégis beengedték őket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Gáspárfalvi Dorka, a főszereplő Zsófit alakító kislány őszintén mesélt élményeiről a %% munkatársának. A tizennégy éves lány kint volt a díjátadón. Olyan élményben volt része, ami keveseknek adatik meg, hiszen testközelből élhette át az Oscar-gála minden pillanatát.

„Elképesztő, leírhatatlan, hogy mennyire megtisztelő volt ilyen emberekkel és ilyen helyen lenni. Teljesen úgy kezeltek minket, mint a többszörös Oscar-díjasokat” – áradozott Dorka, aki káprázatos kreációt öltött a jeles nap alkalmából. – Amikor mondták, hogy az élőszereplős kisfilmek következnek, Dorottya, Balázs Ádám (a Lizát alakító színésznő és a film zeneszerzője – a szerk.) és én összeszorítottuk a kezünket, becsuktuk a szemünket és úgy izgultunk, hogy mi lesz az eredmény...”

Dorka kétszer is elsírta magát, még a nyilatkozata idején sem tudta teljesen feldolgozni a győzelmet. A díjátadó utáni Vanity Fair parti azért izgalmasan alakult, mivel a belépő ára 1500 dollár volt, erre az eseményre pedig csak Kristóféknak volt jegyük. A stáb többi tagja viszont furfangos volt: Balázs Ádám a zeneszerző azt javasolta a lányoknak, hogy mutassák meg a jegyszedőnek az arany szobrocskát, hátha bejutnak.

„Odamentünk, a felügyelő pedig annyira megörült az Oscarnak, hogy rögtön beengedett minket!” – mesélte Dorka, akinek ezek után óriási álma teljesült. Sikerült közös fotót készítenie több hírességgel is, köztük Nicole Kidmannel, Jeff Bridgesszel és Samuel L. Jacksonnal.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?