HŰHA

Orosz Barbarát megviseli a bezártság

A TV2 csinos műsorvezetője bevallotta, nagyon hiányzik neki a természet.
  • Szerző: Ripost

Bár Orosz Barbival sűrűn találkozhatnak a Mokka nézői hétköznaponként, ha nem forgat, ő is önkéntes karanténba vonul. A műsorvezető szerint ez a legjobb, amit ebben a helyzetben tehetünk, még akkor is, ha bezártság megviseli az embereket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Napok óta nem voltam kint... Most leszaladtam bevásárolni és egy gyors sétára, természetesen egyedül. Jézus, mennyire hiányzott ez már. Minden nap edzek, meg leviszem a szemetet, de a hosszú sétáimra és a gyönyörű Budapestem látványára, a kedvenc éttermeimre, a város lüktetésére, a napfényre, a Dunára olyan gyötrően vágyakozom. Alig találkoztam emberekkel az utcán. És siettem haza mintha űznének. Mindig imádtam a belvárost, de most nagyon hiányzik a kert és a természet...” – fogalmazott Barbi.

Napok óta nem voltam kint.. Most leszaladtam bevásárolni és egy gyors sétára, természetesen egyedül. Jézus mennyire hiányzott ez màr. Minden nap pilatesezem, meg leviszem a szemetet, de a hosszú sètáimra és a gyönyörű Budapestem látvànyára, a kedenc éttermeimre, a város lüktetésére, a napfényre, a Dunára olyan gyötrően vàgyakozom. Őrület, hogy mindjárt itt a nyár és csak úgy elfut nélkülünk a tavasz.. Alig talàlkoztam emberekkel az utcán. És siettem haza mintha űznének. Mindig imàdtam a belvárost.. De huhh most nagyon hiànyzik a kert és a természet.. Egy biztos. Most aztán megtanuljuk értékelni mindazt amink van, megtanulunk örülni a legkisebb dolgoknak is amik mosolyt és élményt adnak. Nektek mi hiányzik legjobban? #budapest #life #sunshine #kitartas @orosz_barbara_tusarok

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?