HŰHA

Örömhír a rajongóknak, újra Magyarországon tűnt fel Terence Hill

Február 16-án egy fergeteges rendezvényen lép színpadra a legendás színész, de addig sem kell nélkülözni őt: ismét Magyarországon van.
  • Szerző: ripost

A jó ügyért látogatott ismét Magyarországra Terence Hill! A legendás színész minden bizonnyal jól érezte magát a szeptemberi, budapesti látogatása alkalmával, hiszen újra magyar földön tartózkodik.

Hill és Kabir Bedi február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában sztárvendégként lesznek jelen Guido & Maurizio De Angelis koncertjén, akik nevéhez Terence Hill számos filmjének betétdala köthető.

Viszont most egy jótékonysági rendezvényen tűnt fel Budapesten. Berkes Olivérrel a Heim Pál Gyermekkórházba mentek csütörtökön, ahol mosolyt varázsoltak a kis betegek és szüleik arcára. Az énekes közös fotót is készített a legendával, és beszámolt a találkozás részleteiről.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oliver Berkes (@oliverberkes) által megosztott bejegyzés,

"Nem volt családi hétvége, amikor ne néztük volna együtt ebéd közben a hatalmas bunyókat, nem ettem volna annyi babot, és nem nevettünk volna akkorákat Bud Spencer és Terence Hill filmjei nélkül! Ma pofonok helyett szeretetet adott a gyerekeknek a Heim Pál Kórházban! Azt megélni, hogy Anyummal olaszul beszélgettek és csukott szemmel ölelték egymást... páratlan! Örök hála, hogy találkozhattam a gyerekkorom meghatározó alakjával" - írta a fotóhoz Olivér.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

Hill látogatásának célja az volt, hogy bejelentsen egy jótékonysági aukciót, aminek bevételéből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg. December 1-től indul az árverés, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás Buggy-ja. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a 2019. február 16-án Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?