HŰHA

Óriási változás Kis Grófo életében, egymilliót fizet a sztár

A Bulibárót többen bántották fogai miatt, ezért fordult orvoshoz...
  • Szerző: RIPOST

Kis Grófo titokban beszabályoztatta fogsorát! Az énekes láthatatlan fogszabályzót hord, hogy még csábítóbb legyen a mosolya, szúrta ki a  Bors. A Bulibárót több rajongója is kicsúfolta tökéletlen fogsora miatt, ezért döntött a beavatkozás mellett. 

"Azért döntöttem a fogszabályzó mellett, mert felül az egyik fogam egy kicsit beljebb volt, és egy-két kommentben meg is jegyezték ezt. Mivel azt szokták mondani, hogy mindent a mosolyért, én pedig szeretek minden téren megfelelni a rajongóknak és magamnak is, ezért úgy gondoltam, ha van erre lehetőségem, akkor miért ne vállaljam be. Szerencsére na­gyon jól működik a fogszabályzó, és 2–3 hónap múlva már el is érem a végleges célt, amit kitűztem magamnak. Egy kivehető és szinte teljesen átlátszó fogszabályzóm van már több mint egy éve. Lehet hordani nappal, éjszaka, és ilyenkor több sínt gyártanak le belőle, amiket hetente vagy tíznaponta lehet cserélgetni"

- mondta el az énekes. A lap információi szerint ez a speciális kezelés milliókba kerülhet. A kezelés ára akár 1.2 millió forintba is kerülhet...

 

És ezeket olvastad már?