HŰHA

Óriási riadalom: Ló vonszolta maga után az operettsztárt

Veréb Tamás alaposan megtépázva keveredett ki a gyorstalpaló kaszkadőroktatásból. Erre senki sem számított, az biztos.
  • Szerző: Buster

Veréb Tamásnak és kollégájának, Kocsis Dénesnek tartott oktatást Pintér Tibor a Nemzeti Lovasszínházban. A fiatalokat elkísérte az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor is, hiszen látni akarta, hogy színészei hogyan készülnek fel A Notre Dame-i toronyőr közelgő premierjére. Arra azonban senki sem számított, hogy a címszerepet alakító Veréb Tamást magával rántja egy vágtázó ló.

"Amikor a paci mögé kötöttek, még nem is sejtettem, hogy mi vár rám. Eleinte csak futnom kellett mögötte, majd Tibor szólt, hogy vágjam magam hasra. Amint ezt megtettem, a ló vágtába váltott és vagy ötven  méteren át húzott engem a homokban. Nem tartott sokáig az egész, de amikor megállt, egy pillanatig azt sem tudtam, mi történt.

Hihetetlen élmény volt, ami ugyan egyáltalán nem járt fájdalommal, de nagyon megijesztett

- mondta lapunknak a nagy riadalmat keltő eset után Tamás, akinek Pintér Tibor megígérte, hogy a félresikerült próba után új ruhákat vásárol.

Kattints a képre!

"Gondoltam, hogy lesz meglepetés, de leszögezném, Tomi egy pillanatig sem volt veszélyben. Gyakran alkalmazzuk ezt a technikát az előadásokon és teljesen biztonságos, még ránézésére ijesztő is"

- mondta nevetve a lovas színház vezetője.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?