HŰHA

Óriási pusztítás, milliós károk: a sztárokat sem kímélte a vihar!

Kedd délután olyan ítéletidő csapott le Budapestre, amire évek óta nem volt példa.
  • Szerző: Ripost

A tömegközlekedés szinte teljesen leállt a fővárosban, az utakon több helyen térdig állt a víz. A %% kiderítette, hogy hazai hírességeink sem úszták meg szárazon a vihart: volt, aki csak elázott, de olyan is akad, akit milliós károk értek a hirtelen lezúdult vízmennyiség miatt.

Molnár Anikó

A legnagyobb kár talán Molnár Anikót érte, hiszen szépségszalonja az Árpád híd közelében található, ahol hatalmas károkat okozott a vihar.

Az egész szalonban állt a víz, öten hoztuk helyre, hogy másnap kinyithassunk.

Ki kellett szivattyúzni a vizet, ezért teljesen kétségbe voltam esve, hogy leáll a munka, de a segítőimnek hála, átlendültünk a problémán” – mondta el a %%-nak Anikó.

Vámos Erika

A műsorvezető egy erdő mellett lakik, így ő sem úszta meg szárazon a vihart, hatalmas károk érték.

„A házamba becsapott a villám, és rögtön elment az áram. A televízióm teljesen tönkrement, de ami még ennél is rosszabb, hogy az előszobámban bokáig állt a víz. Teljesen elázott az összes holmim” – árulta el szomorúan Vámos Erika.

Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő két gyermekével az autóban volt, amikor lecsapott az ítéletidő, bent is ragadtak a járműben. Egyik percben még sütött a nap, a másikban pedig ránk szakadt az ég."

"Több mint fél óráig ültünk az autóban a kisfiaimmal, hiszen képtelenség lett volna kiszállni” – fogalmazott a csinos anyuka.

Lajsz András

A koktélkirály épp nagybevásárlásra indult a tőle húsz percre található áruházba, de jobban tette volna, ha az éttermében maradt.

Az egész városban térdig állt a víz, a húszperces autóutat két óra alatt tettem meg, akkora dugó volt.

"Az egyetlen pozitívum az, hogy az emberek az éttermembe menekültek a vihar elől, így legalább telt ház volt nálunk este” – mondta Lajsz, aki mindent megtett a vendégek szórakoztatásáért ezen a viharos estén.

Bangó Margit

A Kossuth-díjas művész Kispesten egy olyan utcában él, amit a normális eső is eláraszt. Bangó Margit most elmondta, borzalmas éjszakájuk volt.

„Az utcában térdig állt a víz, vödrökkel mertük ki a sarat a ház előtti árkokból, hogy az ne áramoljon be” – mondta el a %RIPOST%-nak a művésznő, aki rendkívül kimerült az eset után.

Pásztor Erzsi

A Szomszédok Janka nénije a tizenharmadik kerületben él egy lakásban, mégsem kerülhette el a vihart. „Szerencsére az ítéletidő alatt végig otthon voltam, a kisszobában azonban nyitva maradt egy ablak, amin bezúdult a jég.

Egyedül, egy kis lapáttal takarítottam el a jeget a lakásból

 – árulta el kellemetlen élményét a művésznő.

Csonka Pici 

Hetente jár gyógymasszőréhez a színész, aki egy szuterénlakásban lakik, ahova pár lépcsőn kell lemenni.

„Amikor kinyitottam a bejárati ajtót, egyből ömlött be a víz – mesélte Pici. - Így gyorsan bementem és bezártam az ajtót, de még akkor is szivárgott tovább. Amikor végeztem, még ott maradtam egy darabig, hogy csillapodjon az eső.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?