HŰHA

Óriási lagzira készül a TV2 nagy nyertese

Tatai Robi nem hitt a fülének péntek este a Séfek Séfe döntőjében, amikor kimondták: ő a TV2 gasztro-tehetségkutatójának győztese. Hazakísértük Szlovákiába...
  • Szerző: Buster

Tatai Robi dicsőséget hozott a fekete csapatot heteken át irányító Wolf Andrásnak, majd elindult a szlovákiai Bősre, ahol szülei és menyasszonya már nagyon várták.

A %RIPOST% hazakísérte a Séfek Séfét, így bepillanthattunk a fiatal srác hétköznapjaiba.

A 24 éves fiú otthona éppen olyan, mint ő maga: csendes és nyugodt. Szüleivel és testvérével él a takaros bősi családi házban, ahová a jövőre tervezett esküvő után élete szerelme, Barbara is beköltözik majd, hogy megkezdjék közös életüket. Már értjük, Robi miért mondja, hogy a siker ellenére sem szeretne a zajos Budapesten lakni.

"Minden itt van, ami én vagyok, és mindent, ami én vagyok, innen hoztam. Ez a vidék meg persze a családom és a kedvesem jelenti számomra a mindent” – mutat körbe Robi, majd kérés nélkül mesélni kezd kapcsolatáról.

"Négy évvel ezelőtt Franciaországban dolgoztam, amikor a mai szokások szerint Barbara »megbökött« a Facebookon. Így indult a kapcsolatunk, amely eleinte állandó levelezésben merült ki. Amikor hazajöttem, találkoztunk, és azonnal tudtam, hogy ásó, kapa, nagyharang!

Tavaly Prágában kértem meg a kezét, és jövőre szeretnénk összeházasodni. Itt, a Csallóközben az a szokás, hogy 150 fős lakodalmat ülnek, így mi is ilyet tervezünk.

Az esküvő után pedig ő is beköltözik a szüleim házába, és nekikezdünk a családalapításnak” – árulta el a Séfek Séfe első évadának győztese, aki persze szeretné tovább bővíteni gasztronómiai tudását, ezért nagy utazásokat akar tenni a világ minden tájára.

És ezeket olvastad már?