HŰHA

Óriási fordulat: Zámbó Árpy meghökkentő bejelentést tett

A Király testvére Amerikába vinné a Jimmy életét bemutató musicalt.
  • Szerző: RIPOST

Ismét zsúfolásig telt rajongókkal az a csepeli színházterem, ahol a Zámbó család a 17 évvel ezelőtt elhunyt legendára emlékezett.

Az emlékkoncerten fellépett Pintér Tibor  is, aki musicalt készített Jimmy életéből. A család tagjai elmondták, hogy elégedettek Pintér munkájával és szeretnék, ha a tengerentúlon is bemutatnák a darabot. 

"Nagy művésznek tartom Tibort, hozzá mert nyúlni a testvérem életművéhez, amelyhez előtte senki . Szóba került, hogy a ten­ge­ren­túl­ra is elvinné a darabot, és én ebben messzemenőkig támogatom! A dalok és a hozzájuk megálmodott tánc szerintem megállná a helyüket, bomba siker lenne Amerikában a Jimmy-musical. Itt az ideje, hogy az egész világ megismerje a testvérem életművét" - mondta el a Blikknek Zámbó Árpy, aki örül Pintér sikerének. 

Pintér Tenya, elmondása szerint, úgy érezte magát a Jimmy- emlékkoncerten, mint egy filmsztár, és alig várja, hogy Amerikában is felléphessen a Jimmy-musicallel.

"A családnak van tengerentúli kapcsolata, és ugyan arra kevés esélyt látok, hogy angolra fordítva, Broadway-musicalként mutassuk be, de az igenis tervben van, hogy New Yorkban és Kanadában is előadjuk a darabot a magyar házaknak " - tette hozzá Tenya. 

És ezeket olvastad már?