HŰHA

Óriási bejelentést tett Ada: végleg elköltözik innen és férjhez megy

A csinos mûsorvezető szeptemberben új életet kezd, Nürnbergbe költözik a párjához, és tizenhárom éves fiait is viszi magával.
  • Szerző: ripost

Most már biztos, hogy külföldön kezd új életet Ada. A csinos műsorvezető Németországba költözik orvosként praktizáló szerelméhez, és előző házasságából született, tizenhárom éves ikerfiait is viszi magával.

Az esküvőt viszont az idei év helyett jövő nyáron tartják, Máté ugyanis a plasztikai sebész szakvizsgájára készül, és most egyelőre ez a legfontosabb.

"Úgy néz ki, sikerült egy nagy lakást találnunk, ahova augusztusban már be is tudunk költözni. Megbeszéltük, hogy idén ez a legfontosabb, az esküvőnk várhat jövő nyárig. Úgy döntöttünk Mátéval, hogy Magyarországon kelünk egybe, már megtaláltuk a tökéletes helyszínt, és le is foglaltuk” – mondta el a Best magazinnak Ada, aki már a ruháját is kiválasztotta.

Sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan bővül a családjuk.

„Az igazi közös életünk már idén szeptemberben elkezdődik négyesben Nürnbergben. És persze, nem kizárt, hogy valamikor majd nem csak négytagú lesz a családunk...” - fogalmazott a műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?