HŰHA

Óriási bajba került Lagzi Lajcsi

A kórházban meghalt az a szerelő, aki mellette vallott volna a bíróságon, Lagzi Lajcsi nagy bajba kerülhet csütörtöki tárgyalásán...
  • Szerző: Ripost

Kórházi kezelése közben meghalt C. Gábor vízszerelő, a Galambos Lajos nevével fémjelzett büntetőper hatodrendű vádlottja. A nyugdíjas szakember Lajcsiék alkalmi kisegítője volt, 20 éve ismerték egymást, nagyon megviselte, hogy bűnsegédlettel vádolták.

– Mélyen megrázott a halála, és természetesen elmentem a temetésére. Gabi bácsi az egész családom számára olyan volt, mintha a rokonságunkhoz tartozott volna. Szegénynek az élettől is elment a kedve, miután a szégyenpadra került, és ez igencsak közrejátszott abban, hogy elvitte őt a betegség mondta Lajcsi a Blikknek, aki ellen három évvel ezelőtt indult eljárás több tízmilliós közüzemi csalás vádjával. A zenész már az idén májusi, első érdemi tárgyaláson is a felháborodásának adott hangot.

Ez az ügy családokat tesz tönkre, ártatlanokat sodor a tragédia szélére. Ezeknek az embereknek az a bűnük, hogy megbízásokat kaptak tőlem, és csöpögő csapokat szereltek. Négy éve még egészségesek voltak, majd ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek magyarázta Lajcsi a bíróságon arra utalva, hogy Gabi bácsi mellett a lakatosmunkákat végző Jánosnál is nagyon súlyos betegséget állapítottak meg

- Úgy hallottam, nincs jól. Aggódom érte, mert akárcsak Gabi bácsi, János is egy büntetlen előéletű, jóravaló ember, aki ezzel a borzalmas stresszel nem tudott mit kezdeni – magyarázta a mulatós zenész, aki így is reméli, igazolást nyer az ártatlansága. – Nehezebb dolgunk lesz, de erről nem szívesen beszélek. Ha az egészsége engedte volna, Gabi bácsi kiállt volna mellettem, többek között ő is tudta volna igazolni az ártatlanságomat és mások ártatlanságát is az ügyben, de még most is azt hallom, ahogy panaszosan azt mondta: „Lajoskám, hogy kerültem én ide?” Õ ennek a pernek az első halálos áldozata! – fakadt ki Galambos Lajos, aki csütörtökön ül ismét a vádlottak padjára.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?