HŰHA

Önbizalomhiányáról vallott a TV2 gyönyörű műsorvezetője!

Reggelenként a Mokkában köszönti a nézőket az egykori szépségkirálynő, aki bár mindig tökéletesen néz ki, mégsem teljesen elégedett magával.
  • Szerző: ripost

Bár 2011-ben a Miss Earth Hungary címet is elnyerte, mégis önbizalomhiányos Szabó Dóra!

A Mokka csinos műsorvezetője tizenhat évesen kezdett modellkedni, ám a mai napig nem sikerült leküzdenie a külsejével kapcsolatos ellenérzéseit.

"Tizenhat éves voltam, amikor kimentem Németországba modellkedni. A családom nagyon féltett, de szerencsére megbízható kezekbe kerültem. Az ügynökségek azonban korántsem kapkodtak utánam, mind talált bennem valami kivetnivalót: vagy nem voltam elég magas, vagy nem voltam elég vékony, vagy nem volt elég nagy a mellem, vagy épp a bőröm nem volt elég szép a munkához. Kamaszfejjel ezt kudarcként éltem meg, így a későbbiekben csak fix munkákat vállaltam. Ez nem megfutamodás volt, csupán nem akartam, hogy tovább rombolják az amúgy sem túl nagy önbizalmamat" - mondta el a Lokálnak a műsorvezető.

Dóra most a TV2 műsorában, a MasterChef VIP-ben bebizonyíthatja, hogy mennyire otthonosan mozog a konyhában. Kiderült, ezen a területen is alábecsülte magát.

"A múltamban volt olyan férfi, aki belém plántálta, hogy nem tudok főzni, nem való nekem a konyha. Emiatt izgalmas kihívásként tekintettem a műsorra, ahol a teljesítményem újabb bizonyíték volt arra, hogy nincs semmi gond, pusztán megint alábecsülöm magam. A műsorvezetés tekintetében is kritikus vagyok magammal, mindig keresem, hogy min javíthatok, miben fejlődhetek, de azt hiszem, ez a jó hozzáállás" - mondta el Dóra.

És ezeket olvastad már?